Категории

Lyrics Enca - Ciao

Sa po du me pi
Dridhe njo e po pim bari
Sa po du me pi
Dridhe njo

Sot po du me pi
Dridhe njo e po pim bari
Kcejna pak edhe bojna party
kena tonat po nuk kena dashni

Sot po du me piiii
Jom me shok amo nina vetmi
Sa gabim mo nuk kthena te ti
Deri von edhe bojna party

Ata folin blla blla blla blla blla
Neve ja bojm ha ha ha ha ha
Ti se din se ciao
Tani ta boj ciao ciao

Cohu I can hate you get to So
Cohu I can hate you get to So

Sot po du me pi
Dridhe njo e po pim bari
Kcejna pak edhe bojna pareep
Kena tonat po nuk kena dashniii

Sot po du me piiii
Jo me shok amo nina vetmi
Sa gabim mo nuk kthena te ti
Deri von edhe bojna party

Cohu I can hate you get to So
Cohu I can hate you get to So

Zgjodhe mu kon vetem e per mu menon tash nga largsia....

Sot po du me pi
Dridhe njo e po pim bari
Kcejna pak edhe bojna pareep
Kena tonat kena dhe dashni
Видеоклип Enca - Ciao

Похожие записи:

Barbra Streisand Just For The Record... Richard Rodgers We haven't lyrics of this song. Please, add these lyrics for other users. Use "Correct". Thanks to you.
Barbra Streisand Pins And Needles Mene, Mene, Tekel We haven't lyrics of this song. Please, add these lyrics for other users. Use "Correct". Thanks to you.
Aerosmith Pandora's Box I Live In Connecticut We haven't lyrics of this song. Please, add these lyrics for other users. Use "Correct". Thanks to you.
Aerosmith Box Of Fire Subway We haven't lyrics of this song. Please, add these lyrics for other users. Use "Correct". Thanks to you.
Aerosmith Pandora's Box Shit House Shuffle We haven't lyrics of this song. Please, add these lyrics for other users. Use "Correct". Thanks to you.
Aerosmith Pandora's Box Soul Saver We haven't lyrics of this song. Please, add these lyrics for other users. Use "Correct". Thanks to you.